5 gânduri despre &8222;Despre mine&8221;

  1. Scrii bine de tot, te rugam sa ne dai acceptul sa iti publicam „Un singur weekend – 2 emotii…”
    In Revista „Sportul Brailean”, nr. 3 care va aparea, cel mai probabil in luna decembrie 2011.
    Daca treci pe la DJST Braila o sa primesti un exemplar al revistei (nr.2). De asemenea, te invitam sa publici in publicatia noastra si alte articole legate de sport, pasiunea pentru sport, performanta, sau orice story interesant care aduce o perspectiva noua asupra sportului din Braila.
    Multumesc anticipat,

    Cu pretuire,

    Mircea Carbunaru – DJST Braila

  2. Sigur, Mircea! Daca articolul iti este de folos, te rog sa-l publici, fara probleme. Aprecirile venite din partea ta sunt un motiv de adevarata mandrie, chiar daca simt eu ca nu le merit in totalitate 🙂
    Sa stii ca, desi m-am laudat ca fac rost de adresa ta de mail, azi inca o mai cautam, tocmai ca sa-ti multumesc pentru fotografii. Si tie si doamnei dragute si anonime.

    Legat de viitoarele articole, daca imi veti mai da ocazia, asa cum ati facut la „Ziua Olimpica”, sigur voi mai scrie :))

  3. Multumesc mult de tot.
    Domnisoara „anonima” care mi-a transmis adresa ta de mail este Gabriela Manaila, colega cu mine la DJST Braila.
    Astazi intrec masura cu complimentele :)) si iti mai aduc un brat de laude pentru celelalte sectiuni ale blogului. Articole bune, sincere, scrise cu inima in varful penitei… Fotografii mai mult decat sugestive… Muzichie aleasa ce a miscat amintiri frumoase in mine. Apropo, am o propunere pentru cititorii blogului tau. O trupa contemporana, cu o piesa superba… Nu mai spun versurile… Verve Pipe – Colorful
    Din pacate nu au un videoclip la piesa sau nu l-am gasit eu inca. O poti asculta la adresa:

    Astazi o sa trec pe la Biblioteca si o sa-ti las un exemplar din nr. 2 al Revistei Sportul Brailean. Sa iti faci o idee despre politica editoriala pe care o incurajez acolo.
    Mersi inca o data si astept cu nerabdare sa colaboram la revista si pe viitor.

    Un gand bun…

Lasă un comentariu