Breathe gentle…

Mmm…  ce oraş frumos! Fabrici şi uzine! Uite-aşa ajunsese să mă apese din nou, cu frumuseţea asta a lui, de care ajungi să te saturi foarte repede.

Atunci am fugit spre munte, spre Craiul de piatră. Învelit în nori negri de ploaie şi ceaţă ne-a ţinut la distanţă şi i-am respectat dorinţa pentru că el este Regele.

A doua zi ploaia s-a oprit, iar ceaţa s-a ridicat. Am vazut Craiul de undeva, de departe, şi mirajul lui m-a durut. În braţele lui m-aş fi simţit mângâiată, dar acum nu putea decât să-l admir de la distanţă şi era atât de solemn încât nu puteam să-mi iau ochii de la el.

P1010844

Toamna îl invadase şi prin aerul magistral al acelei dimineţi pluteau frunze în flăcări, brânduşe violacee, ciulini trişti, cârciumărese obraznice, pisici zburlite şi iodul din nuci.

P1010826

P1010853

DSC08603

DSC08610

P1010872

P1010868

Breathe gentle, be gentle, don’t leave me behind, cause love goes faster, Se cerco lo vedo, l’amore va veloce e tu stai indietro mormăiam în barbă, fără încetare, de vreo două zile. Ştii cum e… auzi un refren şi el te zgârie fără încetare pe creier. Poate pentru că îl asociezi cu ceva cunoscut, poate pentru că se potriveşte cu decorul, poate pentru că nu ai altceva mai bun de zis… Oricum am observat că iţi ţine de urât şi merge foarte bine când “porneşti” dansul nebun cu doamna stacojie.

P1010840

Breathe gentle e tot ceea ce poţi să faci atunci când toamna te pătrunde prin piele, desfăcându-te ca pe o ceapă în straturi, straturi, până la amintiri.

P1010822

Reclame

Un gând despre &8222;Breathe gentle…&8221;

  1. 🙂 Foarte frumos, poza cu pisicile e geniala 🙂
    Ai un blog minunat, ma bucur ca te-am descoperit.
    Alina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s